سفارش تبلیغ
صبا ویژن
با پاداش دادن به نیکوکار بدکار را بیازار . [نهج البلاغه]

اماما، ای سفر کرده دیار عشق، ای که با تیغ برّان حکومت خیبر شکن قلعه های نفاق زمانه شدی؛ ای که باغ هستی ات بهار آزادی را آسایش دگر بود؛ بر بال کدامین ملک نشستی که اینچنین بی تاب و شتابان به سرای جاوید سفر کردی؟ خلوت اُنست را در کجا گستردی که اینگونه مستجاب شد؟ و اینک در سالروز هجرانت، با یادت به دل های سوگوارمان تسلی ده. 

چه با شکوه بودی ای پیر هنگامی که بر مسند صلابت تکیه می کردی و  آبشار کلامت از بلندای نور فرو می ریخت .

چه باشکوه بودی ای پیر هنگامی که بر مسند وصل تکیه می زدی و خورشید  چگونه تابیدن را از تو می آموخت .

سخن بران  راز دل بگشا بگو که کلام تو گفتار نیست  معیار است

باید وضو گرفت به دیدارت  ای پاسدار انسان در انجماد خانه تاریخ      

   ای آفتاب دار جهان       ای راز دار عطرت عرفان  

 برخیز و رهنمائی بر وجودم باش  ای از تبار خوبان 

برخیز تو مردی هستی در زلالی باران 

تو مردی هستی که با طراوت می گوئی و با سخاوت می شنوی

تو که از تاریخ پیش تر می روی  راز دل بگشا

و اکنون  عقربه زمان ایستاده است و هوای پیرامونم چه سنگین

نفس سنگین با تو نبودن

 

یکی از مهم ترین ویژگیهای امام خمینی (ره) ساده زیستی ایشان بود به طوری ایشان در طول زندگی خود چه قبل از پیروزی انقلاب و چه بعد از آن هیچ گاه خود را آراسته به زرق و برق های دنیا نکرد و همیشه در خانه ای ساده زندگی می کرد غذای ساده می خورد و به فرزندان و اطرفیان خود توصیه می فرمود که از زندگی با تجملات پرهیز کنند بیشتر اوقات پول یا مالی  که داشت آنها را به فقرا انفاق می نمود این خصیصه مثبت و انسان ساز حتی در آخرین لحظات عمر مبارکشان هم ترک نشد به گونه ای که در نامه ای به یکی از یاران خود مرقوم فرمودند که ارث پدری ایشان که در شهر خمین بود را بین فقرا تقسیم کند که بعد از رحلت ایشان این امر محقق گشت .

ایشان برای همه ارزش یکسان قائل بودند و هر کسی که با ایشان ملاقات داشت از رئیس جمهور و مقامات بلند پایه کشورهای جهان گرفته تا کارگری ساده در خانه ساده و کوچک خود بدون هیچ تجملات اضافی دیدار می نمودند .

امام مردم را بر خلاف حکومت آن زمان که به غرب گرائی و تجمل گرایی تشویق می نمود ، مردم را به جای این کارها به معنویت و ساده زیستی دعوت می نمود به طوری که می فرمودند:

«معنویات اساس اسلام است. سعى کنید معنویات را زیاد کنید و از تشریفات ،تا آن جا که مقدور است بکاهید .

خود را به ساده‏زیستن عادت دهید ، و از تعلق قلب به مال و منال و جاه ومقام بپرهیزید .

با زندگانى اشرافى و مصرفى نمى‏توان ارزشهاى انسانى - اسلامى را حفظ کرد .»

امام خمینی (ره) در عین حالی که ساده زیست بودند به وضع ظاهری خود اهمیت فراوانی می داند به طوری که ایشان همیشه لباس های تمیز می پوشیدند و تا زمانی که لباسی یا نعلینش قابل استفاده بود از همان ها استفاده می نمودند و لوازم و اثاث منزل ایشان هم در اندازه یک فرد عادی جامعه بود چون امام بر این باور بودند که یک رهبر مسلمان باید همانند پایین ترین فرد جامعه از لحاظ معیشتی زندگی کند .

او تنها رهبر جهان بود که در خانه کوچکی در جماران و در ساده ترین شکل ممکن زندگی می کرد و با این زندگی ساده بر قلب های تمام آزادی خواهان و مستضعفین جهان حکومت می کرد چرا که مردی از جنس خود مردم بود و یکی از عللی که باعث گردید روح الله خمینی در تاریخ جاودانه شود و هیچ گاه از خاطره و یاد و اذهان مردم پاک نشو د ساده زیستی او بود و او ساده زیست و با دست خالی از مادیات این دنیا ساده وار هم از در چهاردهم خرداد ماه سال یکهزار سیصد و شصت هشت شمسی از میان ما همانگونه که فرمودند : با قبلی آرام و ضمیری امیدوار » سفر کردند و به دیدار حضرت دوست شتافتند .

روح بلندش شاد و راهش پر رهرو باد

 

تصاویر امام

زندگی نامه امام خمینی (ره )

دیوان اشعار امام خمینی (ره)

کتاب توضیح المسائل امام خمینی (ره)

خاطراتی از امام خمینی (ره)

سخنرانی های امام خمینی (ره)

فیلم امام خمینی (ره)

آلبوم تصاویر امام خمینی (ره)

کتابهای امام خمینی (ره)

وصیت نامه امام خمینی (ره)

دیدگاه ها

صحیفه امام

 



نویسنده: مجید | یکشنبه 86 خرداد 13 ساعت 7:29 عصر |
: جستجو